Eli, tämä merkintä kertoo lähes kokonaan minusta. Saana-nimistä olentoa näkee usein Villikkalassa, usein se kyllä käy tietokoneella tai Essi-nimisen olion luona. Saanalla on silmälasit ja melko pitkät, brunetit hiukset + vaaleita raitoja. Tämä elukka viihtyy usein eläinten seurassa ja omistaakin pienen, suolisen kilpikonnan (Josta kerrotaan edellisessä merkinnässä) ja akvaarion.

Saana rakastaa yli kaiken hevosia, vaikka onkin niille allerginen. Vapaa-ajalla Saanalla on päällä usein T-paita ja farkut, kouluun pukeudutaan tyylikkäämmin. Tämä outo olento on usein melko mukava ja näsäviisas+huumorintajuinen.

Saana rakastaa The Sims 2 ja Starshine legacy - pelejä. (Starshine on Polluxista tullut fantasiapeli, joka on myös hevospeli.. Tosi jännä! Miulla on ne kaikki 4. ^^) Lisäksi hän rakastaa Ginga Densetsu Weed - nimistä japanilaista animea, jossa on paaaaljon villikoiria..)

Weed on kuusikuukautinen akita-pentu joka ei ole mikään lemmikki. Weed on oppinut paljon puolustusliikkeitä, kuten Zenzu Tenro Battoga (Lentävä Torahammas). Weedin äiti kuolee ja Weed lähtee etsimään isäänsä Ohusta. Hän taistelee monen vihollisen kanss, kuten pääpahiksen: Hougenin.

Saana selailee netissä useimmiten YouTuben videoita.

Ja siinä ei ollut kaikkea minusta.